OM IDROTTSCENTRUM

Idrottscentrum är ett fristående träningscenter inom nätverket KlubbSverige och aktiebolag som ägs av Halmstad Studentkår.
Det ligger i Högskolans lokaler och är idag ett av Halmstad ledande center. Vi har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast etc. som alla jobbar för att leverera hög kvalitet av träning, glädje och idrott till våra kunder. 
Vi kallar oss för IC-familjen.

Idrottscentrum är knutna till kollektivavtal. Vi är ett certifierat Eleiko-center och licenserad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke-, konditions- och gruppträning. Förutom gruppträning och PT-pass erbjuder vi även massage, sjukgymnastik, testmöjligheter inom fysiologin samt personlig rådgivning.


Välkommen till Idrottscentrum-familjen!

Foto: Henrik Johansson @gwenofsweden

Vi söker  - Gruppträningsinstruktörer  

Les Mills: BodyPump, Core, Bodystep, Body Balance samt Yoga

Vi söker en instruktör av varje program. Les Mills certifiering krävs för att kunna instruera Body Pum , Core, BodyStep samt BodyBalance. Vi prioriterar dig som har certifiering. Har du inte färdig utbildning men erfarenhet och ett brinnande intresse för att bli instruktör kan Idrottscentrum kan hjälpa till utbildningens finansiering enligt överenskommelse. Samma Yoga.

Om du har några funderingar kring någon av tjänsterna kan du alltid kontakta simon@idrottscentrum.se,  så hjälper vi dig. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@idrottscentrum.se
Vi ser fram emot din ansökan.

Foto: Henrik Johansson @gwenofsweden