OM IDROTTSCENTRUM

Idrottscentrum är ett fristående träningscenter inom nätverket KlubbSverige och aktiebolag som ägs av Halmstad Studentkår.
Det ligger i Högskolans lokaler och är idag ett av Halmstad ledande center. Vi har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast etc. som alla jobbar för att leverera hög kvalitet av träning, glädje och idrott till våra kunder. 
Vi kallar oss för IC-familjen.

Idrottscentrum är knutna till kollektivavtal. Vi är ett certifierat Eleiko-center och licenserad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke-, konditions- och gruppträning. Förutom gruppträning och PT-pass erbjuder vi även massage, sjukgymnastik, testmöjligheter inom fysiologin samt personlig rådgivning.


Välkommen in i Idrottscentrum-familjen!

Foto: Henrik Johansson @gwenofsweden

Vi söker Personlig Tränare

Idrottscentrum utökar personalstyrkan då IC-familjen önskar bli ännu starkare till hösten.

Ditt jobb som PT blir att träna, utbilda, ge kundservice samt sälja PT till alla Idrottscentrums samt övriga kunder. Du kommer styra dina arbetstider eftersom du själv bokar in dina kunder. Vi ser helst att du är anställd av oss men det finns även möjlighet att fakturera via egen F-skattesedel. Lönen är arvoderad och betalas utifrån betald tid med kund. Vill man hellre fakturera från egen firma kommer ett samarbetsavtal skrivas.

Arbete under kvällstid och helger kan förekomma och tjänsten kräver lite flexibilitet.

Det är ett önskemål att du kan komplettera tjänsten med gruppträning alt massage (1–3 pass per vecka). Möjlighet till receptionsjobb under vissa dagar/kvällar/helger finns ev också, vilket kan ge utökad tjänst. Tillträde: enligt överenskommelse.

OM DIG
Vi söker dig om är en serviceinriktad, lösningsorienterad, utåtriktad och positiv, som trivs med kundkontakt och har ett leende på läpparna. Du är självklart utbildad PT. Erfarenhet av jobbet som PT är starkt meriterande. Att jobba med något annat deltid på sidan om är helt ok och kanske en förutsättning eftersom tjänsten är begränsad under uppstarten.

Du tar stort ansvar för ditt arbete och det du levererar. Vi ser att du är ordningsam samt arbetar strukturerat och har fokus på kvalitét. Det är viktigt att du trivs i att arbeta i team med andra PT:s, massörer och psysioterapeuter.

Du behöver ha mycket god kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift samt behärskar engelska.

#jobbjustnu

Vi ser fram emot din ansökan!
Mejla din ansökan till simon@idrottscentrum.se


Vi söker  - Gruppträningsinstruktörer  

Les Mills: BodyPump, Core, Bodystep, Body Balance samt Yoga

Vi söker en instruktör av varje program. Les Mills certifiering krävs för att kunna instruera Body Pum , Core, BodyStep samt BodyBalance. Vi prioriterar dig som har certifiering. Har du inte färdig utbildning men erfarenhet och ett brinnande intresse för att bli instruktör kan Idrottscentrum kan hjälpa till utbildningens finansiering enligt överenskommelse. Samma Yoga.

Om du har några funderingar kring någon av tjänsterna kan du alltid kontakta simon@idrottscentrum.se,  så hjälper vi dig. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@idrottscentrum.se
Vi ser fram emot din ansökan.

Foto: Henrik Johansson @gwenofsweden