OM IDROTTSCENTRUM

Idrottscentrum är ett fristående träningscenter inom nätverket KlubbSverige och aktiebolag som ägs av Halmstad Studentkår.
Det ligger i Högskolans lokaler och är idag ett av Halmstad ledande center. Vi har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast etc. som alla jobbar för att leverera hög kvalitet av träning, glädje och idrott till våra kunder. 
Vi kallar oss för IC-familjen.

Idrottscentrum är knutna till kollektivavtal. Vi är ett certifierat Eleiko-center och licenserad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke-, konditions- och gruppträning. Förutom gruppträning och PT-pass erbjuder vi även massage, sjukgymnastik, testmöjligheter inom fysiologin samt personlig rådgivning.


Välkommen till Idrottscentrum-familjen!

Foto: Henrik Johansson @gwenofsweden

Vi söker en spinning instruktör 

Idrottscentrum utökar personalstyrkan då IC-familjen önskar bli ännu starkare.

Ditt jobb som spinning instruktör blir att instruera och inspirera. I dagsläget är det 1-3 klasser i veckan vi behöver instruktör för men möjlighet för mer finns. Spinning utbildning och erfarenhet av att leda klasser är meriterande. Har du inte färdig utbildning men erfarenhet och ett brinnande intresse för att bli instruktör kan Idrottscentrum hjälpa till utbildningen enligt överenskommelse.

Arbete under kvällstid och helger förekommer och tjänsten kräver lite flexibilitet.

OM DIG

Vi söker dig om är en serviceinriktad, lösningsorienterad, utåtriktad och positiv, som trivs med kundkontakt och har ett leende på läpparna

Du tar stort ansvar för ditt arbete och det du levererar. Vi ser att du är ordningsam samt arbetar strukturerat och har fokus på kvalitét. Det är viktigt att du trivs i att arbeta i team.


Om du har några funderingar kring någon av tjänsterna kan du alltid kontakta oss, så hjälper vi dig. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@idrottscentrum.se
Vi ser fram emot din ansökan.

Foto: Henrik Johansson @gwenofsweden