OM IDROTTSCENTRUM

IDROTTSCENTRUM har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast som alla jobbar för att leverera träningsglädje, hälsa och idrott till alla våra kunder. Idrottscentrum är ett växande företag och expanderar med ny personal.

Idrottscentrum är referensgym för Eleiko och certifierad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke- och konditions- och gruppträning. Vi erbjuder även massage, sjukgymnastik, samt personlig rådgivning inom träning, kost, hälsa och motivation.

Vi jobbar alltid med anställningsavtal och kollektivavtal via Unionens branschavtal. Lönesättning sker via lönestege. Välkommen in i Idrottscentrum-familjen!

Om du har några funderingar kring någon av tjänsterna kan du alltid kontakta simon@idrottscentrum.se så hjälper vi dig. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@idrottscentrum.se

LEDIGA TJÄNSTER

Personlig tränare

Är du en personlig tränare med arbetslivserfarenhet inom yrket? Vi söker 2 personer med fingertoppskänsla och service mind. Anställningen kräver PT-certifierad utbildning liknande EHFA, NSCA alt. likvärdig Högskoleutbildning. Har du säljutbildning, receptions- eller instruktörserfarenhet är det meriterande men inget krav. Du kommer kunna styra dina bokningar samt tider själv och i samråd med receptionen därav går den att kombinera med andra tjänster eller som gruppträningsinstruktör. Lönen är arvoderad per timma med kund. Uppstart i samråd med träningsansvarig. Vi kommer behandla ansökningarna löpandes. Vi uppmuntrar sökande av båda könen för att uppnå mångfald på arbetsplatsen.

Gruppträningsinstruktörer – 

Les Mills: Body Pump & CX Worx

Zumba

Vi söker en instruktör av varje program. Les Mills certifiering krävs för att kunna instruera BP, CX. Vi prioriterar dig som har certifiering. Har du inte färdig utbildning men erfarenhet och ett brinnande intresse för att bli instruktör kan Idrottscentrum kan hjälpa till utbildningens finansiering gentemot vissa premisser. Samma gäller Zumban. Vi ser fram emot din ansökan.

Säljande Eventvärd/värdinna 

Är du en social och öppen person som mer än gärna tar kontakt med nya människor?

Vi söker dig som vill representera Idrottscentrum på event och i andra säljande sammanhang . 

Mer info, mejla simon@idrottscentrum.se