BOKA MASSAGE I HALMSTAD

Massage är ett medicinskt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar.

Det kan göras i såväl akut som i förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress, oro och ilska till monotona rörelser och stillasittande arbete.

TRYGG MASSAGE - I nuläget uppmananas IC s medarbetare att undvika handskakning med kunder. För att vidta extra åtgärder kring hygien används numer engångsmaterial. Liksom tidigare sker byte av bänkpapper inför varje kund liksom noggrannhet kring handhygien, handtvätt och/eller handsprit före och efter kund samt desinfektion av massagebänk. Som kund är du varmt välkommen att boka tid för massage som vanligt! Vi masserar endast baksida av kroppen för att undvika ansikte mot ansikte. Idrottscentrum förbehåller sig möjligheten att kort inpå kunna avboka pga sjuk massör. En förutsättning för att erbjudas massage är att även du som kund är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa.

MASSAGE

Vad gör en massör?
Under en behandling mjukar massören upp och töjer ut musklerna, för att öka rörelseförmågan i korta, spända muskler som behöver stretchas ut. Muskelknutar upplöses genom pressur.

Hur ofta bör man gå på massage?
Många av våra kunder upplever att massören lyckas behandla akuta symtom som nackspärr, ryggskott osv, men det är viktigt att komma ihåg att rörelseapparaten bör underhållas regelbundet i förebyggande syfte och därmed undvika akuta åtgärder.

Massage är ett medicinskt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar.

Det kan göras i såväl akut som i förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress, oro och ilska till monotona rörelser och stillasittande arbete.

Massage ökar musklernas syreupptagningsförmåga och gör dem mer elastiska och smidiga, men även nervsystemet får sig en positiv skjuts och förbättrar kroppstemperaturen, vätskebalansen och blodcirkulationen. Därtill ökar koncentrationsförmågan och mage samt tarm fungerar bättre.


PRIS

25 MIN, 399 KR

50 MIN, 599 KR

VÅRA MASSÖRER

Lina:
Lina har tidigare varit massör inom ishockeyn där hon framförallt arbetat med återhämtning och djupgående massage. Hon har ett stort intresse för kroppen och arbetar även som personlig tränare. Efter massage ger hon tips på övningar som kan hjälpa lätta på spänningar eller stärka muskulatur som kan behövas stärkas. Lina är studerande och med det flexibla tider. Mejla gärna för tidsbokning och önskemål till lina@idrottscentrum.se


Anna L:
Friskvård, träning och hälsa är min passion. Jag läste spa, hälsa fitness i Varberg på drottning blankas gymnasie och blev Certifierad i svensk klassisk massage via branschrådet svensk massage 2011. Jag har framförallt jobbat med djupgående massage och akupressur, men även avslappnande behandlingar. Är även leg sjuksköterska, studerat tränarprogrammet 1 år på Örebro universitet samt 37hp idrottspsykologi på Halmstad högskola. Mejla gärna för tidsbokning till annalindqviist91@gmail.com

Dante:
Dante är utbildad inom svensk klassisk massage. Han jobbar också med triggerpunkter och avslappande massage. Han är även tränare i gymmet och kan ge råd för övningar för att lindra smärta eller spänningar. Du hittar honom även i receptionen. Mejla gärna för tidsbokning info@idrottscentrum.se

FRISKVÅRDS-
BIDRAG

Du nyttjar väl ditt friskvårdsbidrag?
Har du rätt till friskvårdsbidrag på ditt företag? Kom ihåg att nyttja det på sådant du mår bra av.
Vi är anslutna till:
ActiWay (Friskvårdschecken)
Min friskvård (Friskvårdskuponger)
Wellnet

BOKA DIN
MASSAGE

1. För att boka en massagetid måste du först klicka dig vidare HIT
2. Välj sedan om du vill ha 25 min eller 50 min massage, vilket datum, tid samt vilken massör.
3. Välj slutför beställning
5. Bekräfta din bokning i kundkorgen genom att betala i kassan.
Om du behöver ändra din reserverade tid vänligen kontakta receptionen senast 24 h innan bokat besök. Bokningen stänger 24 timmar innan den utsatta tiden.

Uppstår det problem med din bokning, kontakta gärna receptionen i Halmstad på 035-241 08 00, så hjälper vi dig!

SVENSK

KLASSISK

MASSAGE

Klassisk massage är en behandling som går på djupet. Muskulatur och bindväv bearbetas för att kroppen ska slappna av och spänningar ska släppa.

BEHANDLANDE,DJUPGÅENDE MASSAGE

Djupgående massage där muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar behandlas.

AVSLAPPNINGS-MASSAGE

Avslappnings- massage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

TAKTIL
MASSAGE

Beröringsmassage för kropp och själ. Taktil massage är en behandling för hela dig! Det är en avslappnande helkroppsmassage som stimulerar kroppens välgörande ”lugn o ro” hormon oxytocin. Lugna mjuka rörelser hjälper dig att slappna av både mentalt och kroppsligt.