GYM HALMSTAD

GYM- TRÄNINGSANLÄGGNING

Idrottscentrum är referensgym för Eleiko och certifierad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke-konditions- och gruppträning.

Som referensgym åt Eleiko har vi maskiner och fria vikter för hela kroppen som passar alla kunder.

TRÄNING MED FRIA VIKTER

I vårt friviktsrum har vi de mesta för dig som gillar att träna med hantlar och stänger. Vi har 5 podium där du kan använda fria vikter från Eleiko.

Hantlar upp till 52 kilo och kettlebells upp till 56 kg!

STYRKETRÄNING MED MASKINER

Styrketräning med maskiner

Som referensgym åt Eleiko har vi maskiner för hela kroppen som passar alla kunder. Maskinerna är uppställda i en cirkelformation som gör det lätt för dig som nybörjare att enkelt och säkert träna igenom hela kroppen.

I samband med styrkemaskinerna finns också rehabmaskiner, pilatesbollar, medicinbollar, balansplattor och mycket mer för dig som har ett rehabiliteringsprogram från en sjukgymnast.

KONDITIONS-

AVDELNING

Om du vill förbättra din kondition så har vi flera möjligheter för dig.

Löpband, cyklar, spinningcyklar, roddmaskiner samt crosstrainers är några av alternativen. Vi har flera tv-apparater som du kan titta på medans du tränar.

Behöver du hjälp med att starta upp maskinerna så hjälper vår personal mer än gärna till.

Som ny medlem kan du boka en gymintroduktion för att få instruktioner av hur maskinerna i gymmet fungerar ihop med en personlig tränare. Kontakta receptionen för mer info.

BEHÖVER DU HJÄLP?

Om du är osäker på hur du skall gå tillväga, eller kanske känner att du behöver hjälp?

Vi har möjlighet att hjälpa dig med ett individuellt basererat program som speglar din träningsbakgrund, målsättning och skador.

Träningsprogrammet blir utformat med bilder och information samt att vi alltid ger praktiska instruktioner av varje övning.

Kostrådgivning 

Personlig tränare 

- Boka gärna in en konsultation eller en programinstruktion med någon av våra personliga tränare.

Vill du att en av våra personliga tränare kontaktar dig? Fyll i namn & epostadress nedan.