VÅRA GRUPPTRÄNINGSPASS

LES MILLS BODYPUMP 55 MIN

Styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för de som vill träna igenom hela kroppen på en timme. >
Att Bodypump är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.

LES MILLS CORE 30 & 45 MIN

Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program få dig att känna dig stark och välmående. En halvtimme av Les Mills CORE är allt du behöver för att få ett utmanande och effektivt träningspass.

LES MILLS BODYSTEP 30 & 55 MIN

Ett enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en step-bräda och tränar till motiverande musik. Tränar du regelbundet kan du förbättra flåset, bli mer koordinerad och öka din styrka.

LES MILLS BODYBALANCE   45 & 55 MIN

BODYBALANCE® är en blandning av yoga, tai chi och pilates.  Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka som gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

  • LESMILLS Klasser 2017

YINYOGA 75 MIN

Yinyoga - en klass där vi lägger fokus till andetaget och att för en stund få släppa vardagen och bara vara.
Känn hur kroppen blir mer avslappnad för att sedan fylla på med mer energi. Andning, avslappning och total närvaro.
Vi använder oss även av bolster (yogakuddar).

YOGA ENERGY 55 MIN

En grundläggande yogaklass där vi värmer upp kroppen genom solhälsningar för att sedan arbeta med styrka och energiflöde i stående positioner. Klassen fortsätter sedan med sittande positioner med fokus på rörlighet, avslutas sedan med en avslappning. Syftet med klassen är att skapa energi för resten av dagen. Passar bra för nybörjaren, men svårighetsgraden kan anpassas genom olika alternativ för dig som söker utmaning.

SENIORTRÄNING 

LES MILLS

YOGA

GYMINTRO 45 MIN

Boka in ett gym intro och få kolla på allt som gymmet har att erbjuda inklusive Instruktioner av hur maskinerna i gymmet fungerar för bästa träningen. 

SENIORTRÄNING 

Ett anpassad träningsklass med inriktning mot styrka, balans och koordination för att behålla en fungerande och välmående kropp. Varierande övningar och alternativ erbjuds vid behov för en fortsatt utmaning för alla. Passar för den erfarna motionären och även för den som aldrig tränat innan. Träningen är anpassad för dig som fyllt 60+. Vi har säsongs (via FAR 950kr+150kr inskrivningsavgift) månadsvis (direktbetalning eller AG) för att hitta det som passar bäst till dig. Välkommen!

FUNCTIONAL WORKOUT 45 MIN

Vi kör styrketräning med träningsband liknande TRX som redskap och kettlebells. Under varje pass tränas hela kroppen, belastningen varieras enkelt och gör träningsformen lämplig för alla, såväl vältränad som nybörjare.  Passet kommer kretsa kring teknik/styrka inför Olympiska lyft. Passet rundas av med en trevlig MetCon.  Kom gärna lite uppvärmd till passet.

GET-FIT INTENSE GYM 55 MIN (Tidigare Power)

Högintensivt pass med roddmaskin, stakmaskin, löpband och släde. Erfarenhet av maskinerna erfodras. Ibland kör vi även AMRAP's med Kettlebells, Hantlar, Skivstänger eller Kroppsvikt!

ABS & ASS 45 MIN

Ett cirkeltraningspass där vi under 30/45 min fokuserar på musklerna kring magen och rumpan. Kom gärna uppvärmd till passet.

ZUMBA  55 MIN

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Äkta dansglädje!

DANSFEBER 45 MIN

Dansglädje, en mix av latinamerikansk musik, världsmusik och pop!

SPINNING 30, 45 & 55 MIN (ACTIVIO)

En bra träningsform för alla då du själv kan reglera motståndet på din cykel. När du tränar har du möjligheten till tempoväxlingar mellan långsamt och snabbt som ger utrymme till återhämtning. Träningen ger dig en god kondition och du kommer att svettas massor. 

Styrka, Funktionalitet och Mobilitet.